Metron FORTH – Το απόλυτο εργαλείο συντήρησης ανελκυστήρων

Το FORTH είναι μια καινοτόμα ψηφιακή λύση που ανατρέπει τα καθιερωμένα αφού φέρνει τη συντήρηση των ανελκυστήρων κυριολεκτικά στα χέρια σας.

Ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.

Ανακαλύψτε το FORTH και απολαύστε τη μοναδική ελευθερία που σας προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία IoT (Internet of Things) της Metron. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Metron Client Portal από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο και αυτόματα “μεταφέρεστε” μπροστά στον πίνακα ελέγχου του ανελκυστήρα που εσείς επιλέγετε. Τώρα, μπορείτε να:

  • έχετε πρόσβαση στο service της Metron είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση ή για service. Η ομάδα των ειδικών μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα για να σας βοηθήσει εξ’ αποστάσεως, να ρυθμίσει τους ανελκυστήρες σας και να προτείνει λύσεις για άμεση και ακριβή διάγνωση ενός σφάλματος.
  • έχετε πρόσβαση 24/7 στη λειτουργία των ανελκυστήρων σας σε πραγματικό χρόνο με μια απλή ματιά στην οθόνη σας.
  • πραγματοποιήσετε εξ’ αποστάσεως οποιαδήποτε αλλαγή στις παραμέτρους ενός ανελκυστήρα.
  • εντοπίσετε οποιοδήποτε σφάλμα, ακόμη και πριν το αντιληφθεί ο τελικός χρήστης.

Βασικά Οφέλη

Βέλτιστη Παραγωγικότητα & Απόδοση

  • Πρόσβαση στο Metron Service . Live υποστήριξη από την ομάδα ειδικών της Metron. Άμεση και ακριβής διάγνωση σφάλματος.  
  • Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σε μια οθόνη, φιλική στη χρήση της, που σας καθοδηγεί με τη βοήθεια των αντίστοιχων χρωμάτων. 

Εξοικονόμηση Κόστους

  • Ενημερώνεστε για την κατάσταση των ανελκυστήρων σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε κίνηση, για καλύτερο προγραμματισμό εργασιών σας. Ενώ με την υποστήριξη εξ’ αποστάσεως από το Service της Metron, μειώνετε τον χρόνο επιδιόρθωσης ενός σφάλματος με αποτέλεσμα το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Πέρα από τις Προσδοκίες των Πελατών σας

  • Αναβαθμίζετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας προς τους πελάτες σας μειώνοντας στο ελάχιστο το χρόνο παύσης λειτουργίας ενός ανελκυστήρα.

Με το FORTH, έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας. Ένας συναρπαστικός καινοτόμος τρόπος εργασίας ανοίγεται μπροστά σας για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Το FORTH είναι ένα ψηφιακό εργαλείο στο cloud το οποίο συλλέγει όλα τα σημαντικά στατιστικά στοιχεία, τις κινήσεις και το ιστορικό των συνδεδεμένων ανελκυστήρων σας. Πλέον έχετε εξ’ αποστάσεως πρόσβαση σ’ όλες τις πληροφορίες των ανελκυστήρων που συντηρείτε γνωρίζοντας την κατάσταση τους, τη λειτουργία τους σε πραγματικό χρόνο, τον όροφο που βρίσκονται, πιθανά σφάλματα, το κύκλωμα ασφαλείας, τις πόρτες και άλλα στοιχεία.

Το FORTH είναι έξυπνο, είναι ασφαλές, είναι αξιόπιστο χωρίς όριο συνδεδεμένων ανελκυστήρων. Όλες οι επικοινωνίες του είναι άριστα προστατευμένες μέσω ασφαλών συνδέσεων στο διαδίκτυο με το πιστοποιητικό SSL που εγγυάται την πιο αξιόπιστη και ασφαλή μετάδοση.

Πως δουλεύει

Απρόσκοπτα | Αποδοτικά | Ασφαλή

Η πλακέτα “SGL” συνδέεται με την κεντρική πλακέτα του πίνακα του ανελκυστήρα μέσω σειριακής διεπαφής και μεταδίδει δεδομένα μέσω ενσύρματης σύνδεσης δικτύου (θύρα Ethernet). Συνδέστε το στο ενσύρματο δίκτυο του κτιρίου ή σε έναν δρομολογητή Wi-fi / 3G / 4G για ασύρματη επικοινωνία ακόμα και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (αυτόνομο από το κτίριο).

Οι Προκλήσεις

Τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος των ανελκυστήρων έχει αλλάξει με τις προκλήσεις να έχουν πολλαπλασιαστεί. Με την πάροδο του χρόνου, οι ανελκυστήρες «γερνούν», με αποτέλεσμα η παύση για επισκευή να γίνεται πιο συχνή, να απαιτούν μεγαλύτερο χρόνο επισκευής και πιο εξειδικευμένο προσωπικό, να υπερφορτώνουν την καθημερινότητά σας ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνουν οι απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση, ο ανταγωνισμός γίνεται πιο έντονος, ενώ εσείς προσπαθείτε να μειώσετε τα κόστη.

Μαζί προχωράμε στο Μέλλον.

Το FORTH ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Ένα φιλικό εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας εύκολα.

Καθώς ο πληθυσμός των πόλεων αυξάνεται, η νέα εποχή των έξυπνων ανελκυστήρων έχει φτάσει. Με αποστολή την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, δημιουργούμε ασφαλείς και έξυπνες λύσεις για έναν κόσμο εύκολα προσβάσιμο, για τις πόλεις του μέλλοντος. Η συνδεσιμότητα είναι το βασικό στοιχείο για την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, την αναβάθμιση του τρόπου εργασίας σας αλλά και της εμπειρίας του τελικού χρήστη.

Ήρθε η ώρα να απλοποιήσετε την εργασία σας, να ενισχύσετε την επιχείρησή σας με πρωτοποριακά εργαλεία και να μεταβείτε σ’ ένα πιο έξυπνο μέλλον.

Επιλέγοντας το FORTH, εξοικονομείτε χρόνο, ελαχιστοποιείτε το κόστος και εντυπωσιάζετε τους πελάτες σας μετατρέποντας έναν ανελκυστήρα σε μια έξυπνη μηχανή.

Απελευθερώστε τη δύναμή σας με τις απεριόριστες δυνατότητες του FORTH.

metron-internet-of-things-customer-service