Εταιρικο Προφιλ

Metron Α.Ε. – Ανάμεσα Στις Κορυφαίες Βιομηχανίες Κατασκευής Ανελκυστήρων Παγκοσμίως.

Η Metron Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως ενώ εξάγει άνω του 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

Metron, Βιομηχανία Κατασκευής Ανελκυστήρων

Ανελκυστήρες Υψηλών Προδιαγραφών

Σήμερα, η Metron Α.Ε. συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στο σχεδιασμό και παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων.

Βασικοί άξονες στο σχεδιασμό όλων των προϊόντων της Metron είναι:

  • η αξιοπιστία
  • η ποιότητα
  • η αισθητική
  • η φιλικότητα προς το χρήστη
  • η ευελιξία

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παράγει και διαθέτει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο

Μηχανικοί Ανελκυστήρες με Μηχανοστάσιο

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΘΥΡΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

DUMBWAITERS

ΚΥΛΙΩΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων της Metron έχουν πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα και ασφάλειά τους και είναι και είναι κατάλληλες για κάθε τύπο κτιρίου είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση ή ανακαίνιση. Δείτε αναλυτικά:

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ

Η άριστη τεχνογνωσία και καινοτομία, οι εξατομικευμένες λύσεις ανελκυστήρων ανά έργο, τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και οι ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας, τα οποία συνθέτουν το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Αξιοπιστία ως εταιρεία, ως προϊόν, ως άνθρωποι.

Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Metron στα επόμενα έτη επικεντρώνεται στις σημαντικές ευκαιρίες και τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει η χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών για ένα “έξυπνο” μέλλον. Η εταιρεία επενδύει ήδη στην ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών της και τη δημιουργία νεών ψηφιακών εργαλείων και καινοτόμων tailor-made εφαρμογών με εστίαση στην εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και στον μετασχηματισμό του τρόπου εργασίας και συνεργασίας.

Η έδρα της Metron βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών και διατηρεί Γραφεία και Showroom σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πολωνία.

CONTACT metron