Θαλαμοι Ανελκυστηρων

Περιγραφή

Στη Metron, στοιχείο διαφοροποίησης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρία στον κλάδο του ανελκυστήρα αποτελούν οι θάλαμοι. Μια μοναδική συλλογή σχεδίων, υλικών και χρωμάτων είναι διαθέσιμη για να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό ασανσέρ. Στη συλλογή της Metron ανήκουν 15 διαφορετικά σχέδια καμπίνας τα οποία έχουν διαχωριστεί σε πέντε διαφορετικές σειρές θαλάμων.

City Life

Οι θάλαμοι της σειράς City Life αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν υλικά και χρώματα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κάθε θάλαμος City Life αποτελεί στιβαρή κατασκευή που διασφαλίζει την αντοχή στον χρόνο ενώ είναι διαθέσιμες όλες οι χρωματικές επιλογές από τη συλλογή Metron Colours.


Life Desire

Οι θάλαμοι Life Desire αποτελούν τα “διαμάντια” των θαλάμων της Metron. Θάλαμοι απολύτως ξεχωριστοί και απολύτως ταυτοτικοί, φέρνουν στην πράξη αυτό που η Metron έκανε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην αγορά το 1995. Οι θάλαμοι αυτοί ομορφαίνουν το περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται ενώ παράλληλα αποτελούν λύσεις απολύτως προσιτές.


Pure Life

Οι πανοραμικοί θάλαμοι της σειράς Pure Life κερδίζουν τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετούνται. Θάλαμοι υψηλής αισθητικής και αντοχής που ταξιδεύουν τους επιβάτες τους μέσα στο χώρο.


Life Shine

Οι θάλαμοι Life Shine της Metron έρχονται να ανατρέψουν όσα γνωρίζατε για τους θαλάμους με INOX επένδυση. Τέλος πια στους «κρύους» θαλάμους που δεν είναι τίποτα παραπάνω από κουτιά που ανεβοκατεβαίνουν. Ένας θάλαμος Metron Life Shine χαρακτηρίζεται από ξεχωριστή αισθητική και απαράμιλλη ποιότητα.

Έντυπα

Θάλαμοι Ανελκυστήρων :

Download pdf

Corporate :

Download pdf

Σχετικά Έργα