Θαλαμοι Ανελκυστηρων

Περιγραφή

Οι θάλαμοι Metron επιδιώκουν την τελειότητα του στο σχεδιασμό τoυς με χαρακτηριστικά που τους τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών. Όλοι οι θάλαμοι Metron αποτελούν τα σημεία αναφοράς του design ενός χώρου και προσφέρουν απλόχερα χώρο για εξατομίκευση.


Life Desire

Η πολυτέλεια κυριαρχεί σε αυτή την εκπληκτική σειρά θαλάμων με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία που αναδεικνύουν την αισθητική ενός χώρου. Με τις εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειές τους, αυτά τα “διαμάντια” προσθέτουν μια αίσθηση ευφορίας στην καθημερινότητά σας.

City Life

Οι θάλαμοι της σειράς City Life αποτελούν το τέλειο προοίμιο του μινιμαλισμού και της απλότητας. Στιβαρές κατασκευές που εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα στο χρόνο, προβάλλουν τα βασικά δομικά στοιχεία τους, τις εκτεταμένες σχεδιαστικές γραμμές, τις απρόσκοπες επιφάνειες και αναδεικνύουν τη γεωμετρία και την καθαρότητα κάθε θαλάμου.


Life Shine

Όταν η υψηλή ποιότητα συναντά τη δύναμη του design, ο μινιμαλισμός γίνεται μοναδικός, το αποτέλεσμα είναι κάτι τόσο δυνατό και έντονο όσο αυτή η σειρά θαλάμων. Ένας θάλαμος Life Shine συνδυάζει την ιδιαίτερη αισθητική με την απαράμιλλη ποιότητα ενώ προσθέτει αίγλη και λάμψη σε κάθε χώρο.


Pure Life

Ανακαλύψτε την κομψότητα των πανοραμικών θαλάμων, που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και αντοχή τους. Η τέλεια διαφάνειά τους αντικαθιστά την εσωστρέφεια με την ειλικρίνεια και την αγνότητα, καθώς αποκαλύπτει τι θα κρυβόταν πίσω από έναν συμπαγή τοίχο. Οι θάλαμοι Pure Life δημιουργούν την αίσθηση ελευθερίας και προσφέρουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα χάρη στη μοναδική προοπτική που δίνει το γυαλί στο χώρο και το minimal design τους.

Έντυπα

Θάλαμοι Ανελκυστήρων :

Download pdf

Corporate :

Download pdf

Σχετικά Έργα