Metron Dinner Party 2020!

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι της Metron είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλοι μαζί στα πλαίσια της ετήσιας εταιρικής εκδήλωσης, η οποία περιελάμβανε και την κοπή βασιλόπιτας για το 2020. Μια όμορφη βραδιά με δώρα για μικρούς και μεγάλους, βραβεία για τους εργαζόμενους, τυχερά φλουριά και πολλές εκπλήξεις για όλους! 
Ο κ. Ιωάννης Σάνδρος πρόεδρος του Δ.Σ. έκοψε τη βασιλόπιτα και μοιράστηκε με όλους θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020! 

Η Metron ,έχοντας ως θεμελιακή αξία της, το σεβασμό προς τους ανθρώπους, αναγνωρίζει και αγκαλιάζει τις σημαντικές στιγμές των δικών της ανθρώπων και των οικογενειών τους με παροχές, επιδόματα και δώρα επιπλέον της τυπικής μισθοδοσίας. 

Το πρόγραμμα Metron4U υποστηρίζει τους εργαζόμενους σε σημεία σταθμούς στην προσωπική τους ζωή, όπως ο γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, τα 15 χρόνια εργασίας κάτω από τη στέγη της Metron και η συνταξιοδότηση από την εταιρεία. Επίσης περιλαμβάνει δώρα για τα παιδιά της 1ης Δημοτικού, tablet τελευταίας τεχνολογίας για τα παιδιά της 1ης Γυμνασίου και οικονομική ενίσχυση για τα παιδιά των εργαζομένων που επιτυγχάνουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη από οικονομική ενίσχυση δόθηκε επίσης σε 5 άτομα για τη συνεισφορά τους στην Metron την χρονιά που μας πέρασε. Οι τίτλοι που ξεχώρισαν είναι η Ομαδική εργασία, η Αποτελεσματική εργασία, ο Καλύτερος Συνάδελφος της Metron ο οποίος ψηφίστηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους και ο Άνθρωπος Metron που φέτος είχε διπλό παραλήπτη. 

Η Metron έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, προωθεί και υποστηρίζει ενέργειες και δράσεις  της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων της.

Στα πλαίσια των δράσεων “Caring for Life”, η Metron διατηρεί από το 2013 τον Κουμπαρά Metron, έναν διαφορετικό Κουμπαρά από τους άλλους,  που έχει στόχο να χαρίσει χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Πιστεύοντας στην αξία της φιλανθρωπίας, η Metron δεσμεύτηκε απέναντι στους ανθρώπους της να στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια υπερδιπλασιάζοντας κάθε φορά το ποσό που συλλέγεται και διατίθεται, είτε σε τοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, είτε σε μικρούς & μεγάλους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Φέτος οι άνθρωποι της Metron, με σεβασμό στο συνάνθρωπο, ενίσχυσαν τον Κουμπαρά Metron και το ποσό που μαζεύτηκε δόθηκε στο ΚΕΘΙΣ, Κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών. Κάθε ευρώ αντιστοιχούσε σε ένα λαχνό και στο τέλος της βραδιάς από τους λαχνούς που μαζεύτηκαν κληρώθηκε ένα ταξίδι στη μαγευτική Πορταριά. Το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλοι μαζί ήταν 865 ευρώ, το οποίο η εταιρεία το ενίσχυσε και άγγιξε τα 2.000 ευρώ. 

Όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς μια έκπληξη περίμενε και τους μικρούς μας φίλους. Ένας μάγος με έξυπνα ταχυδακτυλουργικά κόλπα τους υποδέχτηκε με την είσοδό τους στην αίθουσα. Χορός, τραγούδι, γέλια και πολλά πολλά κόλπα κράτησαν το ενδιαφέρον τους μέχρι αργά.

Ενώ η ατμόσφαιρα γινόταν πιο χαλαρή μια ιδιαίτερη έκπληξη ξάφνιασε τους εργαζόμενους της Metron. Δροσερά κοκτέιλ σερβιρίστηκαν σε όλους τους καλεσμένους. Το ξεχωριστό όμως ήταν πως τα ονόματα και τα υλικά των κοκτέιλ ήταν εμπνευσμένα από τα νέα σχέδια των θαλάμων της Metron.
Έτσι οι υποστηρικτές του θαλάμου Moon δοκίμασαν ένα φρουτώδες κοκτέιλ με τα χρώματά του, ενώ όσοι ήθελα να “ταξιδέψουν” σε τροπικά μέρη προτίμησαν το κοκτέιλ Charm βασισμένο στις λευκές αποχρώσεις του θαλάμου. 

Η Metron εύχεται σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία!

metron-dinner-party