Ετήσια Εταιρική Εκδήλωση Metron 2022

Το Σεπτέμβριο, η Metron διοργάνωσε μια βραδιά σε εορταστικό κλίμα αφιερωμένη στους εργαζομένους της. Τα χαμόγελα χαράς ήταν πολλά λόγω του ότι όλη η “οικογένεια” της Metron ξαναβρέθηκε μαζί μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας. Μια όμορφη βραδιά με δώρα για μικρούς και μεγάλους, βραβεία για τους εργαζόμενους και πολλές εκπλήξεις για όλους! 

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ Γιάννης Σάνδρος, έκανε μια ανασκόπηση στην επιτυχημένη πορεία της χρονιάς που διανύουμε και αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.

Η Metron πάντα δίνει αξία στον άνθρωπο και υποστηρίζει τους εργαζόμενους μέσω του προγράμματος Metron4U. Για μια ακόμα χρονιά, στελέχη της εταιρείας παρέδωσαν δώρα στα παιδιά της 1ης Δημοτικού, 1ης Γυμνασίου, στους πρωτοετείς φοιτητές αλλά και σε όσους έχουν σημεία σταθμούς στην προσωπική τους ζωή όπως ο γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, τα 15 χρόνια εργασίας κάτω από τη στέγη της Metron και η συνταξιοδότηση από την εταιρεία!

Από τη βραδιά δεν έλειπαν φυσικά και οι βραβεύσεις των εργαζομένων. Μια τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη από οικονομική ενίσχυση δόθηκε σε 5 άτομα για τη συνεισφορά τους στην Metron την χρονιά που μας πέρασε. Οι τίτλοι που ξεχώρισαν είναι η Ομαδική εργασία, η Αποτελεσματική εργασία, η Καλύτερη Υλοποιήσιμη Ιδέα, ο Καλύτερος Συνάδελφος της Metron ο οποίος ψηφίστηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους και ο Άνθρωπος Metron.

metron-elevator-industry-lift-cabins-doors-csr-gifts