Το ανανεωμένο Showroom της Metron.

Οι θάλαμοι της Metron ζωντανεύουν στο Showroom της Metron, έναν άνετο και υψηλής αισθητικής χώρο, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, βλέποντας μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς θαλάμους της Metron στην πλήρη μορφή τους!

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα! Την ιδέα του να δημιουργηθεί ένας φιλικός χώρος που θα απομακρυνόταν από την τυπική εικόνα του επαγγελματικού showroom.

«Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε έναν όμορφο και άνετο χώρο για να καλωσορίζουμε τους πελάτες μας και να τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Έτσι, φέρεται κανείς στους φίλους του.»

Άννα Σάνδρου
HR Manager

Μέλη του προσωπικού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν την ιδέα αυτή πραγματικότητα και πράγματι μετά από ένα – δύο μήνες άρχισε να παίρνει τη μορφή στην οποία είναι σήμερα! Τα μέλη του προσωπικού άλλωστε, ήταν οι άνθρωποι που είχαν κυρίως λόγο σε όλο αυτό το εγχείρημα, καθώς το νέο showroom προορίζεται για χρήση από όλους τους εργαζόμενους της Metron, ως ένας χώρος συνάντησης κατά τις ώρες φαγητού και χαλάρωσης.

Σε αυτό το μοναδικό χώρο, οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν το διάλειμμα τους, να χαλαρώσουν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους! Ακριβώς όπως κάνουν στο σπίτι τους. Και όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι μας, και σίγουρα δεν υπάρχει μέρος παρόμοιο με το Showroom του Metron House! 

showroom1