Το Air Purifier της Metron για την ασφαλή χρήση του ανελκυστήρα σας

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία του Covid-19, αρκετοί άνθρωποι αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν τον ανελκυστήρα για την μετακίνησή τους. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές είναι αναπόφευκτο.

Η συσκευή απολύμανσης της ατμόσφαιρας, που έχει πλέον κυκλοφορήσει, εξαλείφει το 99% των βακτηρίων που ζουν στην ατμόσφαιρα του ανελκυστήρα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε όλους τους θαλάμους ανεξαρτήτως διαστάσεων.

Στο σύστημα περιλαμβάνεται βιολογική αναγνώριση η οποία εντοπίζει τους επιβάτες της καμπίνας και έτσι ξεκινάει η λειτουργία του. Με την έξοδό τους από τον θάλαμο η συσκευή απολυμαίνεται μέχρι την επόμενη χρήση της.

Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά λεπτό αλουμίνιο και έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε δύο σημεία μέσα στο θάλαμο. Είτε επιτοίχια, μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης, είτε να προσαρμοστεί μέσα στην κομβιοδόχο δίνοντας την πιο καλαίσθητη λύση.

Το αντιβακτηριδιακό button, έρχεται συνδυαστικά για να συμπληρώσει την πρόταση της Metron. Πρόκειται για ένα κουμπί ανελκυστήρα από ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό το οποίο αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηριδίων στην επιφάνειά του και τη μετάδοσή τους μέσω της αφής.

air-purfier