Η Metron ΑΕ τιμήθηκε με το Βραβείο Επιχειρηματικότητας στη SEREXPO 2023

Στο πλαίσιο της SEREXPO 2023, στο Επιχειρηματικό Κέντρο «Χρήστος Μέγκλας» πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Επιχειρηματικά Βραβεία 2023, μια γιορτή της επιχειρηματικότητας της πόλης των Σερρών.

Η Metron Α.Ε. τιμήθηκε με το «Βραβείο Επιχειρηματικότητας» για την εξωστρέφεια, τη συνεχή ανάπτυξη και τη συμβολή της στην τοπική κοινωνία με τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Βιβή Σταματοπούλου, Διευθύντρια του Τμήματος Engineering, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ Αθανάσιο Μαλλιαρά, δηλώντας «Στη Metron, όραμά μας είναι να ταξιδεύουμε την πόλη μας σε όλο τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας. Στηρίζουμε και ενισχύουμε την τοπική κοινωνία μ’ ένα πλάνο δράσεων και ενεργειών και ταυτόχρονα δημιουργούμε συνεχώς νέες θέσεις εργασίας λόγω της ανάπτυξής μας σε όλο τον κόσμο. Για εμάς, είναι μεγάλη τιμή το βραβείο αυτό.»

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επιχειρήσεις των Σερρών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας για την ανοδική πορεία, την καινοτομία και αντοχή τους στο χρόνο.

Λίγα λόγια τη Metron AE

Η Metron AE είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων που έχει ως όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για αυτόνομη πρόσβαση σε όλους.

Σήμερα έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την παγκόσμια παρουσία της σε περισσότερες από 50 χώρες σε 5 ηπείρους, ταξιδεύοντας τις Σέρρες σε όλο τον κόσμο.

Ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες του κλάδου παγκοσμίως, η Metron διαθέτει πολυετή εμπειρία και εκτενή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ανελκυστήρων και εξαρτημάτων είτε για νέα εγκατάσταση είτε για ανακαίνιση ανελκυστήρα.

Στο εργοστάσιο της Metron, ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται μια μεγάλη γκάμα ανελκυστήρων που ξεχωρίζει για την ασύγκριτη ποιότητα και αξιοπιστία, τη μέγιστη ασφάλεια και την υψηλή αισθητική.

metron-engineering-for-life-elevators-lifts-cabins-doors-serexpo-2023