Η Metron ΑΕ στην Έκθεση Interlift 2022 με νέα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία για τους εγκαταστάτες.

Η Metron Α.Ε. συμμετείχε για 10η συνεχόμενη χρονιά στην παγκοσμίου κύρους Έκθεση Interlift 2022, που πραγματοποιήθηκε 26-29 Απριλίου 2022 στο Ausgburg, Γερμανία, με έντονη παρουσία στο Hall 1 αναδεικνύοντας τη δυναμική των προϊόντων και υπηρεσιών της στη διεθνή αγορά.

Η Metron παρουσίασε στο μοντέρνο και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερό της, καινοτόμες λύσεις ανελκυστήρων και ψηφιακές εφαρμογές οι οποίες αναβαθμίζουν τον τρόπο εργασίας των πελατών της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν εικονικά στο εργοστάσιο και στο Showroom με όλους τους θαλάμους της εταιρείας, να δουν το νέο MRL και να γνωρίσουν μέσα από live demos το Client Portal με όλες τις εφαρμογές του που καλύπτουν τις πιο σύγχρονες ανάγκες τους:

  • το νέο φιλικό ολοκληρωμένο σύστημα ανελκυστήρα MRL που εξοικονομεί 2 μέρες χρόνο εγκατάστασης,
  • την εφαρμογή για το απόλυτο service Metron FORTH που δίνει τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως πρόσβασης και ρύθμισης του ανελκυστήρα,
  • την εφαρμογή της Αυτόματης Προσφοράς για να έχεις το κόστος ενός ανελκυστήρα στο λεπτό,
  • την εφαρμογή του Online Configurator όπου σχεδιάζεις το δικό σου ανελκυστήρα

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Metron Α.Ε. όπου εντάσσονται οι εξαγωγές και η εξωστρέφεια, η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση Interlift 2022 αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για τη διεύρυνση του πελατολογίου της σε αγορές με παρουσία, τη διείσδυση σε νέες αγορές καθώς και την εδραίωση και ενδυνάμωση υπαρχόντων συνεργασιών. 

Η Metron Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες σήμερα σε 5 ηπείρους. Η εταιρεία διαγράφει επιτυχημένη πορεία στη διεθνή αγορά υιοθετώντας σύγχρονες, καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης με κύριους άξονες τη φιλοσοφία της για φιλικά προϊόντα υψηλής ποιότητας-αξιοπιστίας, αισθητικής και τεχνολογίας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΓΙΑ ΤΗ METRON Α.Ε.

Η Metron Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες σε 5 ηπείρους ενώ εξάγει άνω του 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

Η Metron με όπλο την αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική των προϊόντων της, κατάφερε να κατακτήσει επάξια μια κορυφαία θέση στη διεθνή αγορά, αποτελώντας το ορόσημο στο design των ανελκυστήρων. Ταυτόχρονα, η επιτυχημένη διείσδυσή της εταιρείας στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού συνοδευόταν από όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις ασφάλειας και υψηλής ποιότητας τόσο στη φάση του σχεδιασμού, όσο και στη φάση κατασκευής των ανελκυστήρων.

Το 2021, η Metron έλαβε την τιμητική διάκριση “ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2010-2020”, την επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την αγορά για το πάθος της εταιρίας να δημιουργεί αξιόπιστες λύσεις ανελκυστήρων και προϊόντα με υπεραξία για τους συνεργάτες της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η Metron συνεχίζει τα βήματά της προς τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, των δομών και διαδικασιών της, καθώς επίσης και τη δημιουργία νέων έξυπνων εργαλείων για τους συνεργάτες της.

μετρον-βιομηχανια-ανελκυστηρες-ασανσερ-θαλαμοι-θυρες-interlift-γερμανια