Αξιες & Οραμα

Το όραμά μας είναι να χτίσουμε μια ομάδα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, τόσο εργαζομένων όσο και συνεργατών, η οποία με σημείο αναφοράς το brand Metron παιδεύεται, δημιουργεί και νικά στα πλαίσια του “ευ (αντ)αγωνίζεσθαι”.

Γι΄αυτό το λόγο:

  • Δουλεύουμε ομαδικά, γιατί το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας είναι πάντοτε καλύτερο από το αποτέλεσμα κάθε μέλους ξεχωριστά.
  • Εστιάζουμε στον «πελάτη» μας, έχοντας ως στόχο οποιαδήποτε ενέργειά μας να δημιουργεί υπεραξία για αυτόν.
  • Δρούμε εναρμονισμένα, έτσι ώστε να είμαστε συμβατοί τόσο μεταξύ μας όσο και με την κοινή εταιρική στρατηγική.
  • Στοχεύουμε στο τελικό αποτέλεσμα, με επίγνωση του τι θέλουμε να πετύχουμε τελικά και χωρίς να συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε λιγότερο από το καλύτερο.

Στη Metron αναπτύσσουμε τη δραστηριότητά μας και χτίζουμε την εταιρική μας ταυτότητας με γνώμονα τρεις αξίες:

1) Άνθρωπος

Ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο βασίζεται η εταιρία είναι οι άνθρωποί της, τόσο αυτοί που στελεχώνουν τα τμήματα παραγωγής, όσο και αυτοί που αποτελούν τον καθρέφτη της προς τα έξω. Για την Metron, οι άνθρωποί της αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και συνεχή πηγή έμπνευσης για το παρόν και το μέλλον. Ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα και η ικανότητα εναρμονισμένης λειτουργίας αποτελούν διαχρονικές αξίες της εταιρίας και εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των συνεργατών και των πελατών μας.

2) Εντιμότητα

Η Metron επιδιώκει μακροχρόνιες αξιόπιστες συνεργασίες, οι οποίες διασφαλίζονται μέσα από αμοιβαία εξασφάλιση επωφελών αποφάσεων για τους συνεργάτες της, τους τελικούς καταναλωτές, τους εργαζομένους και την ίδια την εταιρία.

3) Δημιουργικότητα

Για την εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών μας στη Metron βρισκόμαστε σε φάση διαρκούς βελτίωσης και καινοτομίας. Δημιουργικότητα για εμάς σημαίνει ευελιξία, αναζήτηση και εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαστε εδώ, όχι γιατί είμαστε οι καλύτεροι, αλλά γιατί είμαστε αυτοί που ακούν τους πελάτες, υπολογίζουν τη γνώμη τους και είναι έτοιμοι να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα βήμα μπροστά κάθε φορά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί νοιαζόμαστε τόσο για το δικό μας μέλλον, όσο και για το μέλλον των συνεργατών μας.

CONTACT metron